Selasa, 1 Mac 2011

coretan pendek

salam alaik......

setelah sekian lama menyepi...akhirnya tergerak jugak hati untuk menulis entry baru.
bukan tak de idea,banyak je yang tersimpan kat dalam note book,kat dalam kepala lagi la..tapi takde perasaan pulak nak post entry baru..

banyak perkara yang berlaku sepanjang post terakhir saya hingga saat ini..tak tau nak ulas yang mana satu..sudah 2 minggu beraada di mesia..siapa sangka dapat balik mesia cuti winter kali ini...huhu

Tunisia,Mesir dah lepas, Libya tengah, Bahrain, Yaman,Syiria sedang dalam proses...negara mana lagi akan menyusul selepas ini...

kebngkitan Pro Mahasiswa amat mengejutkan senario pr kampus...kebangkitan Islam makin teserlah...tapi kita perlu berwaspada dan beringat setiap yang berlaku itu adalah satu petanda dunia sudah menuju pengakhirannya..nway,TERUSLAH BERJUANG SELAGI ADA MASA DAN PELUANG SERTA TENAGA! Ya Allah berilah kejayaan kepada pihak yang benar di KERDAU dan MERLIMAU!

semua sudah dalam mood untuk kembli ke Mesir.tahniah untuk kerajaan kedah yang tangkas bertindak dan menguruskan pelajar-pelajar kedah untuk kembali ke mesir..jazakumullah jugak pada kerajaan kelantan,selangor, dan penang yang menaja pelajar-pelajar mereka pulang ke Mesir.

sekarang berada di sekitar selangor dan kl...jalan-jalan merapatkan silaturrahim..melihat kerenah-kerenah pelbagai jenis manusia..best skali dapat g DQ..jumpa teman-teman seperjuangan n ustazah! jazakumulah atas layanan kamu semua!terbaik!

rindu MESIR!